Rental Sales Agent, Rovaniemi, Europcar

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, joka tarjoaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille laadukkaita liikkumisratkaisuja. Organisaatiossamme työskentelee noin 190 autonvuokrauksen ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla ja noin 3000 ajoneuvon kalustolla.

Europcar on toiminut Suomessa vuodesta 1967 lähtien ja on osa kansainvälistä Europcar Mobility Groupia, joka toimii yli 140 maassa palvellen 9,5 miljoonaa asiakasta. Kansainvälisesti yhtiö työllistää yli 10 000 työntekijää. Tarjoamme asiakkaillemme liikkumisen vapautta, laadukasta autokalustoa, helppoa saavutettavuutta sekä hyvää palvelua ja hinta-laatusuhdetta.

Europcar on listattu Pariisin Pörssiin.

Lue lisää: www.europcar.fi ja www.europcar.com"

Oletko positiivinen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä?

Haemme Rovaniemen keskustan toimipisteeseemme vakituiseen tehtävään asiakaspalveluhenkistä

RENTAL SALES AGENT / AUTONVUOKRAUSVIRKAILIJA

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme asiakaspalvelu palvelupisteessämme, puhelimitse ja sähköpostitse. Vastaat vuokraussuhteiden sopimushallinnasta ja niiden päättämisestä.

Asiakaskuntamme koostuu myös kansainvälisistä asiakkaista, jonka johdosta tarvitset suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin 8:00-17:00 välille.

Toivomme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • työtä pelkäämätöntä ja reipasta asennetta
  • tarkkaa ja huolellista työotetta
  • B-ajokorttia
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa saat tueksesi mukavat ja huumorintajuiset kollegat. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen ja työtäsi tukevat modernit järjestelmät.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Groupin kanssa. Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, hae tehtävää heti www.manpower.fi, mutta viimeistään 26.11.2021. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Manpower Groupin rekrytointikonsultti Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus