Sähköasentaja, CAT®-energiatuotteet, Vantaa/Kerava, Avesco, Oy

Avesco Oy edustaa ja myy Suomessa maailmanluokan CAT®-maanrakennuskoneita sekä energia- ja varavoimajärjestelmiä. Energy & Transportation -liiketoiminta-alueen tarjontaan kuuluvat energia- ja varavoimaratkaisut. CAT®-moottorit liikuttavat maailmaa niin maantiellä kuin merellä, maan päällä ja syvällä sen alla. Yli 500 moottorityypillä Caterpillar on yksi maailman suurimmista moottorivalmistajista. Koneet-liiketoiminta-alue (Machines Business Area) myy CAT®-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia. CAT®-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. SITECH myy Trimble-koneohjausjärjestelmiä, maastomittalaitteita ja maanrakennuksen infra-ohjelmistoja. Kaikkeen tarjontaanmme kuuluvat kattavat varaosa- huolto- ja korjauspalvelut sekä rahoitus. Avesco palvelee asiakkaitaan Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia. www.avesco-cat.fi

Etsimme Energy & Transportation -liiketoiminta-alueelle

SÄHKÖASENTAJAA CAT®-ENERGIATUOTTEILLE

Työskentelet CAT®-moottoreiden ja -generaattoreiden sähköisten ratkaisujen, asennusten, korjausten ja huollon parissa. Avescon oma korjaamo sijaitsee tällä hetkellä Vantaan Veromiehessä, mutta alkuvuodesta 2022 muutamme täysin uusiin korjaamotiloihin uuteen päätoimipaikkaamme Keravalle.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

 • Piirikaavioiden, sähkökaavioiden ja asennusohjeiden soveltaminen käytäntöön
 • Asennettavien koneiden tuotantovarmuudesta vastaaminen
 • Koneiden ohjaus- ja suojausjärjestelmien asennukset, korjaukset, huolto
 • Varavoimajärjestelmien asennukset, korjaukset, huolto
 • Moottoreiden sähköjärjestelmien sekä mekaanisten komponenttien korjaukset ja huolto
 • Asiakkaan opastus koneiden käyttöönotossa ja käytössä
 • Muut neuvonta- ja opastustehtävät

Edellytykset tehtävän hoitamiselle ovat

 • Sähköasentajan ammattitutkinto tai muu vastaavan kelpoisuuden antava sähköalan tutkinto
 • Ajantasainen, sähkötekninen osaaminen, ml. sähköturvallisuusmääräykset ja sähköasennusnormit
 • Kokemus vastaavista tehtävistä
 • Sujuvat IT-taidot
 • Palvelualttius, yhteistyökyky, joustavuus
 • Englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään huippuluokan tuotteiden parissa ja sinulla on osaavan ja mukavan tiimin tuki.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Kristian Pollari, p. 040 563 9153. Jos olet etsimämme sähköasentaja, lähetä hakemuksesi ja CV:si verkkosivujemme kautta osoitteessa https://www.avesco-cat.fi/fi/ura viimeistään 7.11.2021.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus