Sales Executive / Network Advisor

EGN (Executives' Global Network) tarjoaa eri toimialojen johtajille ja asiantuntijoille luottamuksellisia kollegaryhmiä, jotka luovat henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa. Vuonna 1992 perustettu yritys on tänä päivänä globaali verkosto, jonka 14 maasta kotoisin olevat 14 000 jäsentä edustavat yli 8 000 yritystä. Suomessa meillä on lähes 40 kollegaryhmää, jotka tukevat jäsenten ammatillista kehittymistä kokeneen ryhmänvetäjän johdolla. Lue lisää meistä: www.egn.com/fi

Haemme energiseen tiimiimme myyjää vakituiseen työsuhteeseen!

Pidätkö tulostavoitteisesta, ratkaisukeskeisestä ja oma-aloitteisesta myyntityöstä? Haluatko työskennellä yritysmaailman näköalapaikalla ja päästä keskustelemaan suomalaisten yrityspäättäjien kanssa? Etsimme kenties juuri sinua!

Tarjoamme monipuolisen, joustavan ja palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään taitojasi ja verkostoitumaan eri toimialojen ammattilaisten kanssa. Saat mahdollisuuden suunnitella omat työviikkosi, jotka pitävät sisällään mm. prospektointia, sinulle sovittuja myyntitapaamisia sekä CRM-järjestelmän ylläpitoa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin ja ryhmänvetäjien kanssa ja lisäksi pääset kehittämään myyntiä myös prosessin näkökulmasta.

Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta myynnistä sekä järjestelmällistä ja positiivista työotetta. Kiinnostus yritysmaailmaa, uuden oppimista ja asiakasrajapinnassa työskentelyä kohtaan luetaan eduksi. Ajan tasalla olevat ICT-taidot ja kokemus myynnin nykyaikaisista järjestelmistä (Salesbox CRM, Sales Navigator, M365) auttavat sinua suoriutumaan työssäsi. Edellytämme työssä erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä viestiä sujuvasti myös englanniksi.

Saat myytäväksi kilpailukykyisen, kiinnostusta herättävän ja parempaa johtajuutta tukevan palvelun, jonka takana on helppo seistä. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden, työterveyspalvelut sekä kansainvälisen organisaation tuen koulutusohjelmineen. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa palkkapussiisi kannustavan provisiomallin avulla. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meillä pääset työskentelemään osana huumorintajuista, ammattitaitoista ja toisiaan tukevaa työyhteisöä!

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa jo tänään www.manpower.fi, kuitenkin viimeistään 31.10.2021! Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Liisa Jenkins, liisa.jenkins@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus