Blank

Sales Manager, Experis Academylle

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esihenkilöitä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2021 on valittu 12. kerran World's Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune's Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi


Haemme ensimmäistä SALES MANAGERIA Experis Academyyn
vahvistamaan ja kasvattamaan yksikkömme liiketoimintaa Helsingin keskustan toimipisteeseemme.


Haluatko olla mukana ratkaisemassa IT-alan osaajapulaa ja tarjota uran alkuvaiheessa oleville IT-asiantuntijoille uramahdollisuuksia mielenkiintoisissa asiakkuuksissamme? Haluatko päästä mukaan konseptiin, joka on globaalin organisaatiomme yksi kärkihankkeista ja menestystarina jo muissa Pohjoismaissa? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista eteenpäin!

Olemme aloittaneet Suomessa toimintamme 2020 syksyllä ja etsimme nyt tiimiimme myynnin nälkäistä henkilöä, jonka kanssa lähdemme viemään toimintaamme uudelle tasolle. Visiomme on kehttää ratkaisuja osaajapulasta kärsivälle IT-alalle ja yhdistää vastavalmistuneet ja työnantajat toisiinsa innovatiivisella tavalla. Pääset osaksi pientä, mutta asialleen omistautunutta kahden hengen Experis Academy tiimiä, jonka visiona on varustaa tulevaisuuden IT-sankareita kysytyillä teknologia-osaamisella ja ratkoa pahenevaa osaamispulaa palanen kerrallaan. Toivomme sinua kollegaksemme ja ryhmämme jäseneksi jakamaan tämän saman vision. Olemme uteliaita IT-maailman pioneereja, joiden takana on kansainvälinen konsernimme ja sen tuki.

Tehtäväsi


Avaat uutta ja kasvatat olemassa olevaa liiketoimintaa meidän Academy-konsultointimalliimme keskittyen. Keskeinen osa työtäsi on käynnistää ja viedä läpi eri kokoisia myyntihankkeita uusissa ja olemassa olevissa asiakkaissamme. Asiakkaiden lisäksi tärkeimpinä sisäisinä yhteistyökumppaneinasi toimii meidän kokenut Program Manager, joka vastaa konsulttien rekrytoinneista ja koulutuksesta sekä konsernin muu myynti- ja markkinointiorganisaatio. Pohjoismaiden johtavan Academy-konseptin myötä pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä muiden pohjoismaiden kollegoiden kanssa.

Toivomme sinulta


- näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä, eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta tai IT-konsultoinnista
- halua ratkaista asiakkaidemme ongelmia
- kiinnostusta ihmisiin ja heidän osaamiseensa
- aktiivista ja tuloshakuista asennetta

Olet kuuntelevalla ja konsultoivalla otteella luontaisesti asiakkaita lähestyvä, itsenäinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, jolta löytyy sopivasti loogista ajattelu- ja argumentointikykyä sekä erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen verkostoituja, joka on kiinnostunut ajankohtaisista asioista sekä erityisesti IT-osaamismarkkinoista ja niiden trendeistä. Käytät suomen lisäksi englantia sujuvasti työkielenä.

Tarjoamme


- tiiviin tiimimme jatkuvan tuen
- mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan toimenkuvaasi kasvavassa organisaatiossa
- kannustavan ja tuloksista palkitsevan palkkamallin
- maailman suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen asiantuntijaorganisaation tuen
- eettisyydestään, arvoistaan ja työmarkkinoiden asiantuntijajohtajuudestaan tunnetun työnantajan

Viihtymisesi meillä ja osaamisesi kehittyminen ovat keskeisiä prioriteetteja tiimissämme, joten tiimin läsnäolo ja tuki ovat jatkuvaa. Tällä hetkellä pidämme yhteyttä säännöllisesti ja tiiviisti pääasiassa etäyhteyksin ja myös jatkossa voit hyödyntää joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet työhösi parhaiten sopivalla tavalla. Kun kohtaamme kasvotusten, tapahtuu se Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimistossamme.

Kiinnostuitko?


Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävää siis pian, mutta viimeistään 31.10.2021.
Lisätietoja tehtävästä antaa Academy Lead Pete Hyrkäs numerossa 040 354 3615 tai sähköpostitse pete.hyrkas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus