Sales Manager, Turku Repair Yard


Turun korjaustelakka Oy (Turku Repair Yard Ltd.) on Itämeren tärkeimpiä korjaustelakota. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja ulkomaiset varustamot. Suuren kuivatelakan ansiosta korjattavien laivojen koot ovat Aframax luokaan asti. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 16 M€. Turun korjaustelakka sijaitsee kauniilla Luonnonmaalla Naantalin kupeessa.
Turun korjaustelakka on osa Baltic Repair Yardsia jolla on telakat myös Tallinnassa ja Klaipedassa. Turun korjaustelakka Oy:n omistaa BLRT Grupp.

Haemme nyt Turun Korjaustelakalle Naantaliin kokenutta

Sales Manageria.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti korjaustelakan asiakkuuksien hoidosta sekä verkostosi avulla hankit aktiivisesti uusia asiakkaita. Vastaat budjetoinnista ja myyntistrategiasta osana 3-henkistä myyntitiimiä Suomen toimitusjohtajan sekä groupin myyntijohtajan alaisuudessa osana BLRT Gruppin kansainvälistä myyntiorganisaatiota.

Omaat vankan työtaustan varustamolta tai muusta laivanrakennusmaailmaa tukevasta ympäristöstä. Pystyt neuvottelemaan ammattimaisesti suurien varustamojen kanssa, ja osaamisellasi luot luottamuksellisen suhteen asiakkaan kanssa, sekä vastaat projektista koko määritys ja tarjouslaskentakaaren yli varmistaen kaupan kotiintulon. Luot ja ylläpidät pitkäaikaisia suhteita ja hallitset useampaakin suurta eri vaiheissa olevaa projektia samanaikaisesti tuoden osaamisellasi asiakkaalle lisäarvoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa osaamista ja tietotaitoa laivan varustamo- / korjaus- / rakennusalalta
  • hyviä myyntitaitoja ja kokemusta vaativista myynnin tehtävistä, budjetoinneista ja suurien hankkeiden itsenäisestä hoidosta
  • luotettavuutta, asiantuntevuutta, periksiantamattomuutta, halua työskennellä ihmisten kanssa luoden pitkiä suhteita
  • erinomaisia suullisia ja kirjallisia suomen ja englanninkielen taitoja, sekä mieluusti ruotsin / jonkun pohjoismaisen kielen hallintaa


Tarjoamme vastuullisen työn suurien projektien ja asiakkuuksien parissa osana kotimaista sekä kansainvälisen ammattilaisorganisaatiota. Tässä dynaamisessa työssä mikään työpäivä eikä projekti ole samanlainen. Kasvatat omaa osaamistasi, verkostoasi ja näköalaasi yhdellä Itämeren merkittävimmistä korjaustelakoista. Työsuhde on vakituinen, ja työn sijainti Naantalin telakalla.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää 14.2.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.manpower.fi tehtävän "Taloushallinnon ammattilainen" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Kati Hakalax ma 25.1. klo 9-10 sekä 1.2. 15-16, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus