Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Satelliittipaikannusasiantuntija

Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys.

Edustamme useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

Etsimme nyt Vantaan toimipisteeseemme SATELLIITTIPAIKANNUKSEN ASIANTUNTIJAA

Toimit myynnillisessä asiantuntijaroolissa paikannustuotteista vastaavassa tiimissämme. Toimit edustamiemme tuotteiden asiantuntijana käyden jonkin verran myös tapaamassa ja tarjoamassa asiantuntemustasi pääasiassa jo olemassa oleville asiakkaillemme. Asiakastyö on sinulle tärkeää - luot pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tarjoat teknistä apua tuotteiden käyttöön asiakasyrityksissämme. Olet kiinnostunut toimialasta, uusista myyntimahdollisuuksista ja liiketoimintaprosessiemme kehittämisestä.

Olet maanmittausalan asiantuntija, ja asiakkaiden asiantunteva auttaminen ja heidän luottamuksensa voittaminen on sinulle mielekästä ja luontevaa. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja pitää ammattitaitosi ajan tasalla. Olet työskennellyt aiemmin esim. kartoittajana, mittaustyönjohtajana tai maanmittaus-/paikkatietoinsinöörinä.

Sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sinulla on hyvät viestinnälliset taidot - myös englannin kielen taitosi on sujuvaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin laadukkaiden ja arvostettujen tuotteiden parissa. Alamme kasvunäkymät ovat erinomaiset, ja annamme avaimet sekä kehittymiseen että kehittämiseen.

Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininkiä - tervetuloa iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, heli.villa@fi.experis.com, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 26.2.2020 mennessä painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus