Senior Backend Developer, Ukko.fi, Helsinki

Kesä 2012 toi yhteen neljä yrittäjähenkistä nuorta miestä. Antti, Marko, Olli ja Ukko olivat huomanneet, kuinka kiehtovaa yrittäminen ja omien unelmien tavoittelu voikaan olla, mutta samalla he olivat tajunneet, kuinka paljon työtä ja huolellista perehtymistä yrittämisen liittyvä byrokratia vaatii. Ajatus siitä, että he voisivat mahdollistaa ihmisille mieluisan tekemisen ja oman potentiaalin hyödyntämisen paperitöiden tekemisen sijaan, tuntui mielekkäältä. UKKO.fi syntyi, jotta kaikki voisivat tehdä sitä mitä rakastavat. UKKO.fi on Suomen käytetyin verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. UKKO.fi:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 100 miljoonaa ja tällä hetkellä meitä ukkolaisia on noin 60 työntekijää. UKKO.fi-palveluun on rekisteröitynyt jo yli satatuhatta aktiivista käyttäjää. Voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ukko.fi/.

Etsimme rentoon ja asiantuntevaan joukkoomme Senior Backend Developeria kehittämään UKKO.fi:n palvelua.

Tehtävänkuva ja vastuualueet

Tehtävässä pääset osallistumaan nykyisen alustamme pienkehitykseen ja ylläpitoon. Alusta on rakennettu PHP:llä ja Zend frameworkillä. Osana 10 hengen rentoa ja letkeää tiimiä pääset tekemään ja suunnittelemaan parannuksia sekä uusia toimintoja. Sisäänajoajan jälkeen pääset kehittämään enemmän myös uutta järjestelmää, jossa hyödynnetään mikropalveluarkkitehtuuria, PHP:tä, Laravel- ja Lumen-frameworkkejä sekä käyttöliittymäpuolella Vue:ta. Pääset lisäksi vaikuttamaan tehtävän sisältöön mielenkiinnon ja osaamisesi perusteella.

Mitä me odotamme sinulta?

 • muutaman vuoden kokemusta backend-kehityksestä
 • varmoja otteita PHP:n käytöstä, sekä kokemusta jostain sen frameworkeista
 • tiimityöskentelytaitoja mutta kykyä myös itsenäiseen työhön
 • ehdottomat pluspisteet saat jos hanskaat AWS:n tai muun pilvipalvelun sekä Laravelin tai Zendin
 • halukkuutta toimia nopeatempoisessa ympäristössä, missä kokeillaan uutta ja tehdään myös virheitä
 • suomen ja englannin kielen sujuvia skilssejä

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • mahdollisuuden työskennellä keskeisessä roolissa kasvavassa yrityksessä
 • pääset aidosti vaikuttamaan asioihin sekä työsi sisältöön
 • startup -henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaoloillaan
 • mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai, aamupala ja muut snacksit sekä virvoitusjuomat
 • etujen lisäksi mahtavan työporukan, missä osaamista piisaa
 • viihtyisät toimitilat Ruoholahdessa

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus