Senior Consultant, Experis

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2020 on valittu 11. kerran World's Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune's Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi

Kasvumme tueksi haemme SENIORIKONSULTTIA Experiksen huipputiimiin.

Tule osaksi ammattitaitosta ja luovaa konsulttitiimiämme. Etsimme rekrytoinnin osaajaa, jolla on kokemusta yhden tai useamman toimialan/osaamisalueen henkilövalinnoista. Tiimiämme ohjaa vahva taito ja kyky toteuttaa menestyksellisesti monipuolisia, korkeatasoisia rekrytointiprosesseja. Kannamme vastuuta ja olemme valppaita jatkuvasti muuttuvassa rekrytoinnin kentässä. Ammattitaitoamme tukevat vahvat sosiaaliset taidot ja ihmistuntemus.

Olet ratkaisukeskeinen, myynnillinen ja asiakaslähtöinen konsultti, jolla on kyvykkyyttä toteuttaa vaativia henkilövalintaprosesseja yhdessä Research konsultin kanssa. Sinulla on myös taito ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voit konsultoida ja löytää yhdessä asiakkaan kanssa sopivimmat ratkaisut.

Tiimin lisäksi työssäsi sinua tukee maailman johtava, eettisyydestään tunnettu henkilöstöpalvelualan yritys sekä kokenut myyntiorganisaatio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- aikaisempaa kokemusta myynnillisestä työstä ja rekrytoinnista/suorahausta yhdeltä tai useammalta toimialalta
- aitoa kiinnostusta asiakkaiden rekrytointihaasteiden ratkaisemiseen ja henkilövalintoihin
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista
- ratkaisukeskeistä ja lannistumatonta positiivista asennetta

Experis tarjoaa itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkokonaisuuden, sekä asiantuntevan tiimin tuen. Osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää, joten tiimin läsnäoloon ja tukeen voit luottaa. Tällä hetkellä pidämme yhteyttä säännöllisesti pääasiassa etäyhteyksin ja myös jatkossa voit hyödyntää joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet työhösi parhaiten sopivalla tavalla. Kun kohtaamme kasvotusten, tapahtuu se Helsingin ytimessä, viihtyisässä toimistossa Keskuskadulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, tea.laamanen@fi.experis.com, 0400 219 229.

Työn kuvaus