Senior Frontend Developer

UKKO Pro on UKKO.fi:n vanavedessä syntynyt kasvuyritys, joka mahdollistaa helpon yrittäjyyden. Suomessa on satojatuhansia pienyrittäjiä, jotka kamppailevat kirjanpidon, kadonneiden kuittien, verojen, alvien, vähennysten ja ties minkä kanssa. Yrittämisestä on tehty Suomessa liian hankalaa, me UKKO Pro:lla teemme siitä helpompaa. Me haluamme viedä kirjanpidon, paperityöt ja muun byrokratian taustalle ja tarjota alustan, joka aidosti auttaa yrittäjiä menestymään helposti ja turvallisesti. Kasvuintomme on valtava ja markkinapotentiaalia riittää.

Etsimme asiakkaamme rentoon ja asiantuntevaan joukkoon Senior Frontend Developeria kehittämään UKKO Pro-palvelua, joka kasvaa kasvamistaan.

Tehtävänkuva ja vastuualueet

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja kehittämään parannuksia ja uusia toimintoja alustaan sekä toimeenpanet integraatioita. Jatkokehittämisen lisäksi pääset osallistumaan lisäksi uusien ominaisuuksien ja kokonaisuuksien kehittämiseen. Frontendissä käytössämme on Vue.js ja backendissä PHP. Teet töitä ammattimaisessa ja kompaktissa tuotekehitystiimissä Scrum-mallilla. Tiimissä pääset aidosti esittämään mielipiteesi ja ideasi. Isot ratkaisut tehdään yhteisen keskustelun kautta ja asiantuntijuuttasi arvostetaan.

Mitä me odotamme sinulta?

 • muutaman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä
 • varmoja otteita JavaScriptin ja Vue.js:n käytöstä. Voit myös olla tekijä vahvalla React-taustalla, joka haluaa opetella Vue.js:ää
 • eduksi katsomme kokemuksen Unit ja feature -testien kirjoittamisesta sekä tietokannoista
 • kykyä itsenäiseen työhön (olemme nyt etänä), mutta vahvana osana tiimiä
 • ehdottomat pluspisteet saat, jos hanskaat E2E-testit ja AWS:n

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • mahdollisuuden työskennellä keskeisessä roolissa kasvavassa yrityksessä
 • pääset aidosti vaikuttamaan asioihin sekä työsi sisältöön
 • startup -henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaoloillaan
 • mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai, aamupala ja muut snacksit sekä virvoitusjuomat
 • etujen lisäksi mahtavan työporukan, missä energiaa piisaa
 • viihtyisät toimitilat Ruoholahdessa (tällä hetkellä olemme etänä)

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus