Service Desk,Experis Digital Workspace,Espoo


Service Desk, määräaikainen, Experis Digital Workspace, Espoo

Haemme aktiivista, tarkkaa ja motivoitunutta Service Desk agentia Service Deskiin Espooseen.
Service Desk työhön kuuluu sisään tulevien yhteydenottojen vastaanottaminen, käsitteleminen ja ratkaiseminen. Yhteydenotot koskevat yritysasiakkaidemme IT-palveluita. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työkalut toimivat pääsääntöisesti Microsoft Windows -ympäristössä, mutta tukitoiminnot kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet laajentuvassa ja kansainvälisessä IT-Sourcing yrityksessä.
Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti, työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työskentelemme muutamassa eri vuorossa ja työvuorot sijoittuvat klo 7-19 välille. Työskentelemme asiakkaan tiloissa Espoossa.


Ketä etsimme
Tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisia IT-palveluita. Service Desk Agentina vastaanotat asiakkaidemme yhteydenottoja koskien erilaisia IT-asioita. Työskentelet aktiivisesti käsitellen ja ratkoen niitä ja luot mahdollisesti jatkotikettejä aiheesta.
Työsi on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään Service Desk -yhteydenotto ole samanlainen. Työskentelet pääasiassa suomeksi ja viikoittain myös englanniksi.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. datanomi tai IT-tradenomi) tai olet hankkinut IT-osaamista harrastuneisuuden kautta. Sinulla on monipuolinen ja hyvä tekninen osaaminen ja olet kenties työskennellyt jo aiemmin IT-tuessa tai mahdollisesti erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Hallitset Microsoftin työympäristön ja tunnet eri järjestelmiä (esim. Active Directory, Microsoft Office 365 ja Windows 10).


Sinä olet
Olet palveluhenkinen ja sinulla on todellinen halu auttaa asiakkaitamme IT-asioissa. Odotamme sinulta loistavaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Nautit ongelmien ratkomisesta ja ajattelet loogisesti. Osaat reagoida muuttuvissa tilanteissa ja olet kykeneväinen priorisoimaan myös aikataulupaineiden alla. Omaksut nopeasti uutta tietoa ja otat taidot haltuun. Haluat kehittyä omassa työssäsi ja jakaa myös osaamista tiimisi kanssa.
Tiimi
Työskentelet itsenäisesti, mutta ympärilläsi on koko ajan samaa työtä tekevä mukava ja osaava tiimi. Meitä on jo lähes 30 osaajaa ja olemme aina valmiita auttamaan kaveria ja jakamaan vinkkejä sekä tietoa. Tiimillä on yhteinen Teams-kanava aktiivisessa käytössä ja keskustelu käy siellä vilkkaana - aina saat vastauksen kysymykseen.


Mitä saat meiltä
Experis Digital Workspacessa vastaamme asiakkaidemme etä- ja lähituen haasteisiin, mutta valmistaudumme myös huomisen tuomiin pulmiin kehittämällä jatkuvasti uutta. Kanssamme pääset luomaan uusia toimintatapoja ja työskentelemään monipuolisten työtehtävien ääressä. Tueksesi saat esihenkilösi ja lähitiimin lisäksi kansainvälisen asiantuntijaverkoston. Tukitoimintomme kattavat laajan asiakasvalikoiman ja erilaisia ympäristöjä, joten Service Desk Agentin rooli tarjoaa sinulle huikean mahdollisuuden kasvattaa myös omaa osaamistasi.


Hae mukaan
Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä tai tiimistä, voit kysellä lisätietoja Soile Tuulilta sähköpostitse soile.tuuli@fi.experis.com. Hae tehtävää 16.9.2021mennessä.
Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
Experis Digital Workspace tunnettiin aiemmin Proserviana, joten löydät sivumme vielä hetken osoitteessa www.proservia.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian!

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin ja suorahakuun sekä IT-alueen asiantuntijatehtäviin, projektiratkaisuihin ja kokonaisvaltaisiin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Experis Digital Workspace on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita.

Työn kuvaus