System Engineer, Valmet Automation

Valmet Automaation Tampereen toimituskeskus etsii osaajaa 'Initialization & System testing' alustus ja testaus -tiimiin palvelemaan globaaleja Valmet DNA -automaatiojärjestelmätoimituksia. Tässä tehtävässä vastuullasi ovat automaatiojärjestelmien sekä siihen liittyvien prosessiasemien, työasemien, palvelimien ja verkkolaitteiden alustaminen ja konfigurointi, sekä mahdollisuuksien mukaan integrointi osaksi kokonaista järjestelmää.

Etsimme tiimiin vahvistusta sinusta, System Engineer

Olet osa 15 ammattilaisen tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Tehtävässä työskentelet globaalissa ympäristössä sujuvasti myös englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Tehtävään soveltuvaa taustaa alalta tai vähintään tietotekniikan Datanomin tutkintoa
- Tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan perusteiden ymmärrystä
- Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin - ja suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme

- Työkokemusta automaatiojärjestelmistä tai tietoliikenneverkoista
- Erilaisten IT-työkalujen ja -järjestelmien hallitsemista
- Paineensietokykyä, omatoimisuutta ja monipuolisen projektiluontoisen työn hallintaa
- Kiinnostusta ja halua oppia tietotekniikasta sekä tietoliikennetekniikasta automaatioympäristössä

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimintaympäristön Valmetin automaatiojärjestelmän parissa. Tehtävä on alkuun määräaikainen arkityö (38 h/vko ja 10kk), mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistettava. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella ja työt voit aloittaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera www.experis.fi (System Engineer, Valmet Automation) viimeistään 24.9.2021. Lisätietoja sinulle antaa Senior Consultant, Sari Ojanen sari.ojanen@fi.experis.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus