TAKSINVÄLITTÄJÄ

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat 100 % Jyväskylän ja Muuramen alueen taksiyrittäjät. Vuonna 2015 on otettu käyttöön markkinointinimi JYTAKSI. Välitämme taksitilauksia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Vuonna 2018 puhelumäärämme oli n. 733 330 tilausta eli yli 2000 tilausta joka päivä. JYTAKSIn tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista taksipalvelua alueemme kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin.

Etsimme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä täydentämään Jyväskylän Aluetaksi Oy:n asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään taksikeskuksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.

Työtä tehdään puhelimitse ja tilaukset kirjataan Taxibook-järjestelmään. Lisäksi työssä tehdään ajoreitityksiä ja käytetään mm. Mobirouter -taksikuljetusoptimointijärjestelmää.

Työtä tehdään tiimeissä ja taksinvälityspalvelu on toiminnassa 24/7. Työssä vaaditaan siis valmiutta toimia 3-vuorotyössä. Viikoittainen työaika on keskimäärin 37,5 tuntia ja työvuoro on 8 tuntia päivässä. Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroja. Työt alkavat perehdytyksellä 27.4.2020 ja perehdytys kestää noin kuukauden. Työ alkaa vuokratyösuhteella ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme palvelukseen.

Odotamme hakijalta

 • Iloista ja rempseää otetta työhön sekä tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
 • Itsenäistä työotetta ja halua toimia osana tiimiä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti
 • Paineensietokykyä ja tarkkuutta nopeatempoisessa työssä
 • Joustavuutta ja valmiutta 3-vuorotyöhön
 • Halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
 • Paikallistuntemus, englanninkielentaito ja kokemus yhteyskeskustyöskentelystä ja puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän
 • Hyvän työporukan ja tekemisen meininkiä
 • Kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi
 • Autoliikennealan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
 • Pitkäaikaisen työsuhteen ja mukavan työn asiakaspalvelutehtävissä

Lisätietoja yrityksestä löydät sivulta www.jytaksi.fi.

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi viimeistään 16.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus