Tekninen arkkitehti (D365 CRM & Power Platform)

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Digialaisia on yli 1300 ja joukko kasvaa koko ajan. Digia kehittää aktiivisesti kulttuuria ja työntekijäkokemusta tarjotakseen asiantuntijoille parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Digian juuret ovat Suomessa, ja toimii asiakkaiden kanssa kotona ja kansainvälisesti. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Digia rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Digian toiminta on vahvassa kasvussa ja etsimme kokenutta, aktiivista ja oma-aloitteista

Teknistä arkkitehtia (D365 CRM & Power Platform)

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden Dynamics 365 Customer Apps ja Power Platform (CRM) alueen tai joidenkin valittujen alueiden konsultointi ja toimitusprojekteihin osallistuminen. Substanssi- ja tuoteosaamisen lisäksi ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja asiakkaiden käyttäytymisen murrosta digitalisoituvassa maailmassa sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille. Pääset osallistumaan halutessasi myös myynnin tukeen ja asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen. Tutustu tarkemmin asiakastarinoihimme osoitteessa https://digia.com/asiakkaamme/

Teknisen arkkitehdin tulee ymmärtää ympärillä muuttuvaa toimintaympäristöä ja tunnet hyvin Microsoftin asiakkuudenhallinnan puolen ekosysteemin ja näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. Sinulla on vankka kokemus konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun CRM- alueen sovelluskehitysprojekteja. Power Platform on todella vahva kasvualue ja toivomme valittavalta henkilöltä kiinnostusta myös tähän alueeseen. Pystyt hahmottamaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja sinulla voi olla sekä teknistä että sovelluspuolen osaamista. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme voimassa olevat sertifioinnit useammalta kuin yhdeltä D365-osaamisalueelta.

Odotamme sinulta

  • Aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Kokemusta Power Platformista ja D365:stä (mm. Plugin/WF/JS, Power Automate, Canvas App)
  • Azure AIS arkkitehtuurista ja komponenteista (Logic App, Function, Service Bus, Event hub / grid, Api Management)
  • Tietokantaosaamista
  • ALM / DevOps projektinhallintaa, versiohallintaa, julkaisunhallintaa ja testiautomaatioita
  • Mallintamista, arkkitehtuurit ja prosessikuvaukset sekä tekniset kuvaukset ja auditoinnit
  • Positiivista ja luontaista asennetta sekä tähän liittyviä esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajien joukkoon?

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehdit, konsultit ja kehittäjät sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehittyy haluamaan suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Digialla voit rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Digialla saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja Digialla ymmärretään vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkitys. Digia tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Tutustu tarkemmin Digian etuihin, kulttuuriin ja heimotoimintaan osoitteessa https://digia.com/rekrytointi/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 23.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Johanna Förnäs puh. 0500 338 538, [email protected] ja rekrytointikonsultti Jari Auronen puh. 040 838 8064, [email protected]

Haastattelemme pikaisesti saadessamme potentiaalisia hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Työn kuvaus