Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tekninen isännöitsijä, Asuntosäätiö

Me Asuntosäätiössä uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.
Asuntosäätiö tarjoaa jo lähes 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon.
Olemme aina katsoneet kauas huomiseen - kehitämme ja uudistamme toimintaamme aktiivisesti. Unelma, joka syntyi Tapiolan puutarhakaupungissa vuosikymmeniä sitten elää jokaisessa ovenavauksessa tänäänkin.

Henkilön siirtyessä talomme sisällä uusiin tehtäviin, niin haemme rentoon ja osaavaan tiimiimme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ.

Tehtäviisi kuuluvat mm. korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Vastaat tarvittaessa myös muuttotarkastuksista. Lisäksi vastaat omalta osaltasi asukasviestinnästä sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset ja urakoitsijat. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu, tarvitset tehtävässäsi omaa autoa.

Onnistuaksesi työssäsi, toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä asiakaskeskeistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet etsimämme kollega, jos sinulla on lisäksi ongelmaratkaisukykyä, neuvottelutaitoja ja joustavuutta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi teknisen isännöinnin ammattilaisten tiimiin. Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme innostuneita työstämme. Meillä työntekijään luotetaan, ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi parhaita ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme tarjoten. Tiimin ja lähiesimiehen tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi sekä kattavat henkilöstöetumme. Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa. Tutustu Asuntosäätiöön tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 25.1.2021 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus