Teknisen suunnittelun päällikkö, Metsähallitus


Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt Teknisen suunnittelun päällikköä vakituiseen työsuhteeseen Kiinteistökehityksen tuulitiimiin

Toimipaikkasi on Tikkurilassa, Vaasassa tai Oulussa. Teknisen suunnittelun päällikkönä työtehtäviisi kuuluvat kantaverkkotason sähkösuunnittelu, sähkövoimatekniikan hallinta ja tuulipuistojen sähkönsiirron toteutukseen liittyvät työt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää energia-alan tuntemusta ja kiinnostusta tuulivoima-tekniikkaan. Sinulla on kokemusta alalta ja sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörin koulutus tai vastaava työkokemus. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito on etu. Toivomme sinulta asiantuntevaa otetta, hyviä aloite- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta sidosryhmäkeskusteluista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja kokemuksesi mukaan laajenevan tehtävänkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Teknisen suunnittelun päällikkönä pääset mukaan kasvavaan tiimiin ja vakaaseen liiketoimintaympäristöön. Palkkaus määräytyy työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.1.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Lisätietoja antaa Senior Consultant Sari Pertola-Kupiainen 13.1. klo 15-17 ja 14.1. klo 8-10, [email protected] tai +358 50 406 2465.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus