Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Terra Patris- Kirjanpitäjä


Terra Patris on suomalainen vuonna 2000 perustettu monialayhtiö, jonka päätoimialat ovat polttopuukone- maanrakennuskone- ja sopimusvalmistusteollisuus sekä veneiden valmistus. Toimintamme keskiössä on kansainvälinen kasvu unohtamatta kuitenkaan paikallista otetta. Me uskomme, että vahvat omat tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja asiantunteva henkilöstö mahdollistavat tuloksellisen liiketoiminnan.


Tänään ja tulevaisuudessa. Olemme vahvassa kehitysvaiheessa niin teknologian kuin yrityksen toiminnan uudistamisessa.
Lue lisää www.terrapatris.fi


Haemme nyt kirjanpitäjää Finnmaster Boats Oy:lle Kokkolaan!


Tulet osaksi konsernin talousyksikköämme, joka hoitaa talous- ja palkkahallinnon sekä HR toiminnot. Kirjanpitäjänä osallistut kuukausi- ja päivätasoiseen raportointiin ja ajankohtaisiin kehityshankkeisiimme.
Paikallisesti hoidettavia prosesseja ovat maksuliike, laskutus, ostolaskujen käsittely ja kirjanpito. Tämän lisäksi liikkeenjohtoa tukeva sisäinen laskenta, raportointi ja erillisselvitykset. Kirjanpitäjänä vastaat myös tilinpäätöksen laadinnasta yhtiössä.

Olet oma-aloitteinen kirjanpitäjä, jolla on pelisilmää ratkaista ongelmia ja antaa erilaisia kehitysideoita tehostamaan yhtiön liiketoimintaa.


Tarjoamme:


Meillä pääset kehittymään ja syventämään asiantuntijuuttasi alan merkittävän toimijan mukana, joka haluaa pysyä kehityksen aallonharjalla. Olemme perheyhtiö, joka tarjoaa viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet ja etätyömahdollisuuden.


Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuva koulutustausta
  • Pelisilmää ja hands on asennetta
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä
  • Kehittämis- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista


Eduksi:

  • Ruotsinkieli


Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko?


Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa ManpowerGroup rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen p. +358 40 1864 937 tai jussi.laaksonen@manpowergroup.com


Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 3.4.2020 mennessä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus