Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tietoliikenneasiantuntija (2 paikkaa)

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Haemme kahta Tietoliikenneasiantuntijaa jatkuvaan palveluun julkishallinnon terveydenhuollon asiakkaalle täysipäiväiseen toimeksiantoon. Toimeksiannon työtehtävät voi lähtökohtaisesti hoitaa etänä.

Päävastuusi ovat verkon ylläpito ja kehitys:

  • Asiakasympäristössä tapahtuva ongelmanselvitys, dokumentointi, pienmuutokset, uusien verkkolaitteiden asennus ja käyttöönotto, konfiguroinnit.
  • Asiakasympäristössä tapahtuva muutoshallinta ja verkon kehittäminen, osallistuminen laajempiin käyttöönottoihin, arkkitehtuurisuunnitteluun osallistuminen.

Odotamme sinulla olevan:

  • Huawei HCIA-Routing & Switching tasoinen sertifikaatti
  • Office-työkalujen osaamista sekä dokumentointitaitoa.

Kyseessä on noin vuoden sopimus, mahdollisesti pidempikin. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae tehtävää päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Olethan nopea, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työn kuvaus