Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

TUOTANTOINSINÖÖRI, Kouvola

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on n. 90 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Haemme Voikkaan tehtaallemme Kouvolaan

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

osallistumaan kasvavan ja kehittyvän yksikön operatiiviseen toimintaan. Tuotantoinsinöörinä tulet kehittämään Voikkaan yksiköiden toimintaa yhdessä tehdaspäällikön ja muun henkilöstön kanssa, sekä lisäksi osallistut myös yksiköiden päivittäisjohtamiseen. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta tuotannon kehittämisestä, sekä esimiesvalmiuksia. Henkilönä olet innostava, oma-aloitteinen ja muutosmyönteinen sekä osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. insinöörin tutkintoa tai vastaavia tietoja tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus puunjalostusteollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden näyttää kykysi tiimipelaajana monipuolisten tehtävien parissa kasvavassa yksikössä, sekä tulevaisuudessa mahdollisuuden kasvaa uusiin haasteellisiin tehtäviin yhtiön sisällä. Asiantuntevan ja nuorekkaan työyhteisön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 6.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Timo Litmanen puh. 040 843 7948 tai Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372, ensisijaisesti pe 20.12. ja ma 30.12. klo 13-15.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus