Tuotekehityspäällikkö / Arnolds

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Arnolds on Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen nopean palvelun kahvilaketju. Toimipaikkoja on nykyään kolmisenkymmentä. Kaikki kahvilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla kauppakeskusten vilinässä. Täysin kotimainen Arnolds toimii sataprosenttisesti franchisingperiaatteella eli jokaista Arnolds-kahvilaa luotsaa itsenäinen yrittäjä.

Arnolds tunnetaan ainutlaatuisista amerikkalaistyyppisistä tuotteistaan. Tuotteet valmistetaan ketjun omilla perinteisillä resepteillä, parhaista raaka-aineista, päivittäin. Maku ja laatu ovat asioita, joista ei tingitä. Donitsipaikkana aloittaneen Arnoldsin tuoterepertuaari on laajentunut aikojen kuluessa valtavasti. Makeiden tuotteiden rinnalla on tänä päivänä tarjolla muun muassa ruokaisia Bageleita, raikkaita salaatteja, pariloituja Toasteja, aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettavia Smoothieita sekä Fruitieita ja laaja valikoima vastuullisesti tuotettuja kahveja.

Arnolds on tutkitusti vuodesta toiseen maamme tunnetuin ja erittäin arvostettu kahvilaketju (Taloustutkimus; Suomi tänään pikaruoka- ja kahvilaketjut). Kahvilat ovat tuttuja noin kolmelle neljästä suomalaisesta. Arnolds on valittu Vuoden Franchisingketjuksi vuosina 1999 ja 2011.

Haluatko olla mukana kehittämässä uusia makuelämyksiä ja nautintoja?

Haemme nyt sinua idearikas ja kulinaristinen ravintola-alan ammattilainen

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKÖKSI

Tuotekehityspäällikkönä sinulla on keskeinen rooli Arnolds-ketjun maukkaiden tuotteiden kehittämisessä ja konseptoinnissa. Ideoit ja kehität uusia tuotteita yhdessä ketjuohjauksen kanssa. Vastaat tuotteiden laadunvalvonnasta ja liikut aktiivisesti kentällä esittelemässä tuotteita ja kouluttamassa Arnolds-yrittäjiä. Olet tiiviisti yhteydessä eri tavarantoimittajiin ja osallistut hankintaneuvotteluihin. Seuraat tarkasti kilpailukenttää ja olet askeleen edellä nykypäivän kahvila- ja ravintolatrendeistä. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä, vankkaa kokemusta tuotekehityksestä sekä hyvää ravintola-alan tuntemusta ja kaupallista ajattelua. Luot ensiluokkaisia makuja ja kokeilet rohkeasti uutta. Tunnet olosi mukavaksi sekä makeiden että suolaisten tuotteiden parissa. Mahdollisesta ketjukahvila- tai ketjuravintolatoiminnan hahmottamisesta on varmasti hyötyä. Taustaltasi olet mielellään keittiömestari. Henkilönä olet innostava ja saat muutkin innostumaan, olet hyvä kuuntelija ja sosiaalisesti lahjakas. Olet tottunut neuvottelija ja langat pysyvät käsissäsi myös kiireen alla. Englannin ja suomen kielesi ovat sujuvalla tasolla ja olet valmis matkustelemaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä rennon ja mukavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 21.6.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com

Työn kuvaus