Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuoteryhmäpäällikkö

St1 Oy on osa pohjoismaista energiakonsernia, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on 770 henkilöä. www.st1.com

Haluatko näyttää taitosi työssä, jonka tulokset pystyt mittaamaan? Haluatko monipuolisen roolin, joka tekee sinusta myymäläliiketoiminnan laaja-alaisen ammattilaisen? Tule kehittämään kanssamme St1-liikenneasemien myymäläliiketoimintaa!

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle innostunutta ja energistä

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on tukea St1-konsernin palveluasemien kauppiaiden liiketoimintaa. Työsuhde on vakituinen ja työllistyt suoraan St1 Oy:lle. Toimipisteesi sijaitsee St1:n pääkonttorissa uudessa Helsingin Triplassa, mutta työhösi sisältyy myös ajoittain matkustamista asemilla.

Vastuullasi on Helmisimpukka palveluasemien tuoteryhmähallinta Shell ja St1 asemilla, johon kuuluvat myymälätuotteiden sopimusneuvottelut, kampanjat ja promootiot, myynnin edistämisohjelmien kehittäminen sekä tuotevalikoima. Työskentelet osana palveluasematiimiä huolehtien itsenäisesti vastuualueestasi ja sen kehittämisestä sekä myymälän tuoteryhmien myynti- ja tuottotavoitteiden saavuttamisesta.

Mitä odotamme sinulta?

Olet ehtinyt jo kerryttää työkokemustasi myymälätoiminnasta tai vastaavista kaupallisista tehtävistä vähintään muutaman vuoden verran. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Kykenet vastuulliseen ja rakentavaan yhteistyöhön sekä kumppaneiden että oman organisaatiosi kanssa. Omaksut nopeasti uutta ja haluat kehittyä myymälätoiminnan ammattilaiseksi. Innostut kehittämisestä ja pidät tietotaitoasi aktiivisesti yllä.

Työotteeltasi olet itseohjautuva, tuloshakuinen ja energinen. Persoonallasi ja esimerkilläsi edistät innostavaa ja kannustavaa työilmapiiriä. Menestyminen roolissa edellyttää soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM). Odotamme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä modernit työtilat uudessa toimistossamme Triplassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Saat lisäksi tiimin täyden tuen sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi monipuolisessa tehtäväkentässä. Pääset vaikuttamaan n. 200 palveluaseman palvelutarjontaan ympäri Suomen sekä työskentelemään kasvavassa ja innovatiivisessa kotimaisesssa energiakonsernissa!

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus