Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Työnjohtaja

KH-Koneet Group on yksi johtavista maanrakennuskoneiden maahantuojista, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. KH-Koneet Group on täyden palvelun toimittaja, joka tarjoaa oikean laitteen jokaiseen maanrakennuksen ja materiaalinsiirron käyttökohteeseen, kattavat huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konserniin kuuluu koneita maahantuovat, myyvät ja huoltavat KH-Koneet, Kobelco Center, Edeco Tools, KH-Maskin AB (Beck Maskin Sverige) sekä maa- ja pohjarakentamiseen erikoistunut konevuokraamo Crent.

TYÖNJOHTAJA

Etsimme työnjohtajaa vakituiseen tehtävään asiakkaallemme KH-Koneet konserniin. Etsimme ensisijaisesti kokenutta ammattilaista, mutta olemme myös kiinnostuneita uralla seuraavaa askelta ottavista hakijoista. Rekrytoinnin toteuttaa Experis ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Työnjohtajana roolisi koostuu töiden vastaanottamisesta, asiakassuhteiden hoitamisesta sekä korjaamon laskutuksesta. Tärkeä osa vastuullista tehtävääsi on mekaanikkojen esimiehenä toimiminen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy kokemusta raskaan kaluston tai moottorityökoneiden parista sekä mielellään insinöörin tai teknikon tutkinto. Hyvät tietotekniset taidot ja Automaster- ohjelmiston tuntemus on ehdoton etu. Lisäksi työtehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Työnjohtajana pääset vaikuttamaan työnkuvaasi sekä kehittämään ja jakamaan omaa osaamistasi muille. Olet henkilö, joka kantaa vastuuta omasta työstään ja omalla panoksellaan edesauttaa koko tiimin onnistumista.

Tervetuloa osaksi rentoa ja pätevää porukkaa!

Innostuitko? Ilmianna itsesi ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Rämänen, puh. 050 516 0054 tai mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus