Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

TYÖNJOHTAJA


Avesco Oy toimii Caterpillar maahantuojana Suomessa. Meidät omistaa kansainvälinen perheyhtiö. Avesco Group:n toiminta ulottuu aina vuoteen 1869. Yhtiön kulmakivenä on yli 85 vuotta kestänyt kumppanuus Caterpillarin kanssa.


Haemme nyt Tampereelle Caterpillar huoltoon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.


Työssäsi toimit osana ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Vastaat Caterpillar koneiden huolloista, korjauksista ja maahantulovarusteluista. Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen työnohjaus sisältäen huolto- ja korjaustöiden varaamisen sekä esimiestehtävät kuten laskutus ja asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja tehokas työote, hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot sekä ajan tasalla oleva IT-osaaminen. Hallitset kirjallisen teknisen englannin kielen, muu kielitaito katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä motivoituneet ja mukavat työkaverit.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 3.2 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi Tampere -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen 040 1864937

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus