Työnjohtaja, Atoy Oy

Atoy Rekkahuollolla on pitkä historia raskaan kuljetuskaluston huollon ja korjausten erikoisosaajana. Atoy Rekkahuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Toiminnan kulmakiviä ovat myös alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat sekä nykyaikainen, tämän päivän kuorma-autoille suunniteltu korjaamotekniikka. Atoy Rekkahuolto Kuopio on valtuutettu DAF, MAN, VDL ja Faymonville huoltopiste.

Atoy Rekkahuolto on osa Atoy Power Oy:tä, joka kuuluu vuonna 1930 perustettuun Atoy-konserniin. Konserni työllistää noin 600 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Olemme yli 90 vuoden ikäinen perheyritys ja pidämme niin yhteistyökumppaneidemme, yritysasiakkaidemme kuin myös yksityisautoilijoiden ajoneuvojen pyörät pyörimässä.

Etsimme Kuopioon Atoy Rekkahuoltoon kokenutta

TYÖNJOHTAJAA

Vastaat Kuopion korjaamon päivän töiden suunnittelusta ja organisoimisesta, töiden kirjaamisesta ja laskuttamisesta, asiakaspalvelusta, korjauslaskelmien tekemisestä sekä yhteydenpidosta yhteistyökumppaniemme kanssa. Olet kannustava työnjohtaja korjaamon ammattitaitoisille työntekijöille, jotta heillä on parhaat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Odotamme sinulta

- Monipuolista toimialatuntemusta ja kokemusta raskaasta kalustosta
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta/taustaa
- Kuorma-autokortti (ABC)
- Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoa
- Kaupallista ajattelukykyä sekä ymmärrystä korjaamon toiminnan kannattavuudesta
- Kykyä tuottaa erinomaista asiakaskokemusta
- Intoa kehittää liiketoimintaamme
- Aiempaa näyttöä vastaavanlaisista tehtävistä

Arvostamme

- Hyvää paineensietokykyä
- Käytännönläheisyyttä
- Esimieskokemusta
- Englannin kielitaitoa
- AutoFutur tai KoneFutur osaamista

Tarjoamme

- Monipuolisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn monimerkkitalossa Kallaveden rannalla
- Aidon mahdollisuuden olla luova sekä kasvaa ja kehittyä uralla isossa yrityksessä
- Kulttuuri- ja liikuntaedut
- Kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti tai viimeistään 31.7.2021 osoitteessa www.experis.fi rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä CV:si sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 emma.montell@manpowergroup.fi tai
Recruitment Consultant Laura Soininen p. 040 193 6742 laura.soininen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus