Vakuutuspalvelupäällikkö, Helsinki

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa

Vakuutuspalvelupäällikkö

Vakuutuspalvelupäällikkönä vastaat Ilmarisen yrittäjäasiakkaiden ja mikroyritysten vakuutuspalvelusta ja pääset edistämään tämän palvelukokonaisuutemme asiakaskokemuksen kilpailukykyä. Tehostat vastuualueesi toimintaa, seuraat toimintaympäristön muutoksia ja osallistut työeläketoimialan kehittämiseen.

Haemme sinua, jolla on kokemusta digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Johdat noin 20 henkilön tiimiä, jonka sydän sykkii asiakastyölle ja työeläkevakuuttamisen asiaosaamiselle. Teet tiivistä yhteistyötä vakuuttamisen, kehittämisen, myynnin ja viestinnän asiantuntijoiden sekä ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

Odotamme sinulta näkemystä ja rohkeutta digitalisoida ja uudistaa palveluamme dataa ja prosessijohtamista hyödyntäen. Huolehdit samalla vakuutuspalvelun hyvästä jatkuvuudesta ja riskien hallinnasta. Toinen intohimosi on ihmisten johtamisessa ja hyvinvoinnissa - sinulla on taitoa sitouttaa ja motivoida henkilöstöä osaamisen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä muutosten käyttöönottoon.

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

  • Ylempää korkeakoulututkintoa
  • Vahvaa näkemystä ja kokemusta palvelun digitalisoimisen johtamisesta sekä prosessijohtamisesta
  • Näyttöä saavutetuista tavoitteista, muutosjohtamisesta ja hyvistä esimiestaidoista
  • Erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa
  • Kykyä kehittää ja ylläpitää tiimiläisten itseohjautuvuutta ja oppimishalua

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen työn osana huipputiimiä ja kivaa työyhteisöä. Pääset vaikuttamaan digitalisaatioon Ilmarisessa, työeläkevakuuttamiseen Suomessa ja luomaan uutta ketterää Ilmarista. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti ja haastamaan itseäsi. Tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt


Lisätietoja tehtävästä
antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680 pe 19.2.2021 klo 15 - 16, ma 22.2. klo 15 - 16 tai ti 2.3. klo 9 - 10.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.3.2021 mennessä painamalla Hae-painiketta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus