Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Varaosapäällikkö, John Deere

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko varaosa- ja tarvikemyynnistä, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Haemme jälkimarkkinointiin ammattitaitoista

VARAOSAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat maanlaajuisesti John Deere varaosa- ja tarvikemyynnistä sekä liiketoiminnan kannattavuudesta. Sinulla on vahva halu kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa jatkuvasti. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita, mahdollistat heille parhaan palvelukokemuksen ja korkean asiakastyytyväisyyden. Vastaat ostoista ja niihin liittyvistä neuvotteluista, varastoista, tilauskannoista ja tuoteluetteloista.

Seuraat vuositavoitteita ja -budjettia sekä tilastoit ja raportoit vastuualueestasi säännöllisesti. Kilpailija-analyysit sujuvat sinulta hyvin ja olet aktiivisesti yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin.

Toivomme

  • vähintään 3 vuoden kokemusta varaosamyynnistä, ostoista ja varaston hallinnasta
  • motivoitunutta ja hyvällä asenteella varustettua päivittäistä tekemistä
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • kykyä ymmärtää liiketoiminnan lainalaisuuksia
  • hyvää IT-osaamista ja hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluista (MS Office)
  • hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Sijaintisi on Etelä-Suomessa.

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultit Pirjo Levänen, p. 0400 238418 ja Liisa Jenkins, p. 050 5273453. Sähköposti: etunimi.sukunimi@fi.experis.com

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 7.1.2020 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus