Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Helsinki

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yrittäjyyskasvatuksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme kouluille opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisia, laaja-alaista osaamista ja tulevaisuuden taitoja harjoittavia ohjelmia. Työtämme vauhdittaa 115 maassa toimiva Junior Achievement (JA) -verkosto, jonka kansainvälinen osaaminen tukee toimintaamme.

Oletko kokenut ja innostunut viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen? Haluatko herätä joka aamu tietäen, miksi menet töihin? Sytytkö uusista tavoista viestiä ja luoda innostavaa sisältöä? Mahtavaa! Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tulla johtamaan ja kehittämään kasvavan yrittäjyyskasvatusjärjestön vaikuttavuutta ja brändiä.

Etsimme VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus on sovittavissa kesä-elokuulle (kuitenkin viimeistään 2.8.).

Päätehtävänäsi on yhdistyksemme viestinnän ja markkinoinnin johtaminen, tunnettuuden, asiakaskokemuksen ja brändin kehittäminen sekä maineenhallinta. Päällikkö vetää 4-5 hengen tiimiä, joka vastaa Nuori Yrittäjyys ry:n ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, markkinoinnista, alumni- ja lähettilästoiminnasta, tapahtuminen järjestämisestä sekä niiden parissa tehtävästä yhteistyöstä kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Päällikkö on myös yhdistyksemme tiiminvetäjien muodostaman leadertiimin jäsen.

Tehtävä on uusi, joten tarkka toimenkuva ja vastuut määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan. Tiimin työpöydällä alkuvaiheessa on muun muassa brändikuvamme kirkastaminen, erottuvat ohjelmakampanjat opettajille, Uskalla Yrittää -tapahtumat nuorille, aluetoimistojemme työn tukeminen sekä mediayhteistyö. Kasvava järjestömme on hiljattain organisoitunut tiimeihin, joten tuleva tiiminvetäjä pääsee aktiivisesti vaikuttamaan toimintatapojemme rakentamiseen yhdessä asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Odotamme sinulta:
Olet työskennellyt esihenkilönä ja tiiminvetäjänä, ja sinulle on kertynyt useamman vuoden ajalta näyttöjä kasvua tukevasta, tuloksellisesta viestinnästä sekä markkinoinnista tai markkinointiviestinnästä. Ymmärrät, kuinka monikanavaisella viestinnällä ja markkinoinnilla vahvistetaan brändiä ja kasvua sekä miten tuloksia mitataan. Hallitset strategisen markkinoinnin ja osaat tehdä tavoitteellista myynti- ja markkinointiviestintää. Osaat sujuvasti palvella niin valtamediaa kuin paikallismedioita. Hallitset isoja kokonaisuuksia, mutta olet myös tekijätyyppi - työskentelet mielelläsi kädet savessa erityisesti sisällöntuotannon, somen ja kampanjoinnin parissa.

Olet taitava tarinankertoja, sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Pystyt työskentelemään myös ruotsin kielellä kaksikielisessä yhdistyksessämme.

Arvostamme aiempaa kokemusta vaikuttamis- tai vastuullisuusviestinnästä sekä paloa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja vastuullisuusteemoihin. Meillä muutos näkyy ja kuuluu, joten rakennusvaiheessa olevassa yhdistyksessämme tarvitaan muutoshalukkuutta ja aloitekykyä. Tärkeintä on kuitenkin persoonasi: tunnet paloa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja vastuullisuusteemoihin, osaat johtaa suunnitelmallista työtä ja tukea tiimiläisten osaamisen kasvua, pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla ja olet innokas kehittämään ja kehittymään. Työssä onnistumisen tukena sinulla on toiminnanjohtaja, muu leadertiimi ja loistavat kollegat.

Mitä tarjoamme:

  • Innostuvan, kunnianhimoisen ja kannustavan työyhteisön, jossa arvostetaan avointa keskustelukulttuuria ja sparrailevaa työotetta.
  • Inspiroivan mahdollisuuden päästä tukemaan vauhdikasta kasvuamme ja kansainvälisestikin kunnianhimoista tavoitettamme antaa kaikille Suomen lapsille ja nuorille mahdollisuus oppia yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja - taustaan tai asuinpaikkaan katsomatta.
  • Yrittäjämäisen kulttuurin, jossa kannustetaan kokeilemaan ja osataan tarttua mahdollisuuksiin.
  • Merkityksellisen työn, jossa joka päivä pääsee vaikuttumaan lasten ja nuorten oivalluksista ja onnistumisista ympäri Suomea

Jatkuvasti rakentuvan organisaatiomme toimintakulttuureihin ja toimintaan pääsee parhaiten sisään uteliaalla ja aloitekykyisellä otteella.

Haluamme tukea työntekijöidemme arjen sujuvuutta sekä työhyvinvointia, ja tarjoamme mm. joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja pyöräreittien varrella. Toiminnallamme on 115 sisarmaata, joten halutessasi voit pallotella ideoita myös kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tutustu toimintaamme www.nuoriyrittajyys.fi

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa.
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 24.5.2021 mennessä osoitteessa www.experis.fi
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa (p. 050 570 3680).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus