Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Yritysvastuu- ja viestintäpäällikkö

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa
Yritysvastuu- ja viestintäpäällikkö

Haemme määräaikaista yritysvastuu- ja viestintäpäällikköä ajalle 1.12.2020-31.8.2021. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus.

Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja osa kaikkea tekemistämme. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten vastuullisuus näkyy ja kuuluu niin meillä Ilmarisessa työntekijöillemme kuin asiakkaillemme ja sidosryhmillemme! Työtehtäviisi kuuluu mm. vuosi- ja vastuullisuusraportin toimittaminen sekä vastuullisuusteemoihin liittyvän viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen. Teet tiivistä yhteistyötä vastuullisen sijoittamisen ammattilaisten ja muiden asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut muihin viestinnän monipuolisiin tehtäviin tiimimme jäsenenä.

Olet etsimämme henkilö, jos innostut vastuullisuuden kehittämisestä ja sinulla on jo kokemusta vastuullisuusraportoinnista ja -viestinnästä. ESG ja GRI ovat sinulle tuttuja käsitteitä. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava, sujuva kirjoittaja ja osaat kiteyttää monimutkaisiakin asioita selkeiksi viesteiksi. Pidät langat käsissäsi, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja sinulta löytyy myös raportoinnissa tarvittavaa tarkkuutta ja huolellisuutta.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin p. 040 7709400; parhaiten tavoitettavissa ke 14.10. klo 16-17, ti 20.10. klo 9.30-10.30 ja ke 21.10. klo 15.30-16.30.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.10.2020 mennessä alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus