Experis auttaa organisaatioita löytämään johto- ja asiantuntijatason osaajia avainpaikoille.

"Eniten arvostamme tietysti sitä, että Experiksen rekrytointiosaaminen, arviointipalvelut, hakukanavat ja verkostot ovat ajan tasalla ja tuottavat riittävästi laadukkaita, kriteerimme täyttäviä hakijoita", kiteyttää Peabin henkilöstöjohtaja Marit Telin.

Löydämme vuosittain kymmenille tuhansille ammattilaisille uuden työpaikan. Osaamme valita juuri oikeat yksilöt, joilla on sitä kompetenssia, jota tarvitset yrityksesi menestykseen.

Tiedämme kokemuksesta, että jokainen henkilöstöhaaste on yksilöllinen ja että jokaisen yrityksen haasteet muuttuvat. Autamme organisaatioita löytämään johto- ja asiantuntijatason osaajia avainpaikoille. Löydämme vuosittain kymmenille tuhansille ammattilaisille uuden työpaikan. Osaamme valita juuri oikeat ammattilaiset, joilla on sitä kompetenssia, jota tarvitset yrityksesi menestykseen. Kun lähtökohtana on asiakaskohtaisesti räätälöidyt HR-ratkaisut, jotka lähtevät yhdessä sovituista tavoitteista, myös tulokset ovat vaikuttavia.

Experis on laaja verkosto konsultteja eri markkinoilla. Yhdistämme paikallisen asiantuntemuksen ja henkilökohtaisen näkemyksen maailmanlaajuisiin resursseihin. Näin voimme antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman kiristyvässä kilpailussa parhaista kyvyistä. Kyvyistä, jotka erottavat sinut kilpailijoista.

ManpowerGroupin kautta pystymme verkostoitumaan noin 80 maahan.

Kiinnostaako sinua työelämän trendit ja muutokset? Tilaa uutiskirjeemme tästä!