Experis IT

Experis IT on asiantuntijaorganisaatio, joka toimittaa asiakkailleen IT-osaamista ketterästi monipuolisilla palvelumalleilla. Palvelumme koostuvat IT-rekrytoinneista, resursoinnista sekä projektiratkaisuista. IT-osaamisen hankinnassa sekä toimituksessa hyödynnämme Experis IT:n omia asiantuntijoita, globaaleja sekä lokaaleja yhteistyö- ja alihankintaverkostoja, sekä ManpowerGroup –konsernin sisäisiä verkostoja.

Palvelujemme avulla asiakkaamme kykenevät vastaamaan joustavasti nopeasti muuttuviin IT-osaajatarpeisiin. Palvelumme kattavat asiantuntijaroolien resursoinnin ja rekrytoinnin kaikissa IT-rooleissa. Meiltä löydät yksittäisen devaajan tai taisteluparin IT-projektin tueksi, ja tarvittaessa kykenemme resursoimaan asiakkaan koko IT-hankkeen vaatimat asiantuntijat myös globaalisti.

Resursoinnissa olemme keskittyneet asiantuntijarooleihin kuten ohjelmistokehittäjiin ja -suunnittelijoihin, arkkitehteihin, IT-projektipäälliköihin sekä hankejohtajiin. IT-rekrytoinneissa skaalamme kattaa kaikki IT-asiantuntijaroolit sekä päällikkö- ja johtotason tehtävät.

Experis IT:n palvelut asiakkaille

IT-rekrytointi

IT-osaamisen etsiminen, arviointi ja valinta on Experis IT:n DNA:ssa. IT-rekrytoinneissa skaalamme kattaa kaikki IT-asiantuntijaroolit ja päällikkö- ja johtotason roolit.

Tyypillinen rekrytointitoimeksiantomme on vaativa asiantuntijarooli, jossa hyödynnetään research–toimintoja halutun profiilin löytämiseksi. Tuotteistetut rekrytointipalvelumme sisältävät ilmoitushaun, ns. Search&Selection sekä Suorahaku -rekrytointipalvelut. Kaikilla rekrytointikonsulteilla on vankka kokemus sekä rekrytoinneista että IT-alan lainalaisuuksista.

IT-resursointipalvelut

Resursointipalveluissa digitalisaatio, automaatio ja ohjelmistorobotiikka nuotittavat Experis IT:n tekemisen suuntaa. Olemme erityisesti keskittyneet eri IT-asiantuntijaroolien kuten devaajien, arkkitehtien, ohjelmistosuunnittelijoiden, IT-projektipäälliköiden sekä hankejohtajien resursointiin. Toimitamme asiakkaillemme soveltuvaa täsmäosaamista, joko yksittäisen konsultin tai osaajan, taisteluparin tai tarvittaessa kokonaisen tiimin.

Resursointipalveluissa hyödynnämme Experis IT:n omia asiantuntijoita, joita on tällä hetkellä lähes 200. Tämän lisäksi toimimme myyntikanavana yli tuhannelle suomalaiselle IT-konsulttiyritykselle ja freelancerille – verkostostamme löytyy kaikkiaan noin 3 500 IT-osaajaa.

Kun resursoitavien osaajien määrä on merkittävä, tehokkain palvelumalli asiakkaalle on ns. Master Vendor. Tässä mallissa Experis IT sitoutuu sovittuun palvelutasoon toimitusnopeuden, yksikköhintojen ja IT-osaamisen saatavuuden suhteen. Master Vendor –malli soveltuu erityisesti asiakkaille, joiden kehityshankeportfolio koostuu laajalti esimerkiksi digitalisaatioprojekteista ja jossa erinäiset osaajatarpeet ilmenevät ilman pitkän aikavälin ennustettavuutta.

IT-hankkeiden projektiratkaisut

Projektiratkaisumme käsittävät IT-hankkeen koko elinkaaren alkaen projektin määrittelystä ja suunnittelusta aina toteutukseen ja käyttöönottoon saakka, unohtamatta sen ylläpitoa, jatkokehitystä sekä toimitusta.

Experis IT:n globaali, yli 16 000 IT-konsulttia käsittävä osaajajoukko kykenee huolehtimaan niin suuresta kuin pienestä IT-projektista ja vastaamaan koko hankkeen onnistumisesta.  

Blogi: Miten valitset oikean kumppanin IT-osaamisen hankintaan

Podcast: Johanna Pystynen, Vincit – Miten Vincit pitää osaajapulapeikon poissa?

Maailman toiseksi suurimpana IT-resursoijana kykenemme toimittamaan osaamista 52 maassa. Suomessa toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Kuopiossa.

Asiakkainamme ovat niin suuryritykset kuin start-upit sekä julkisen sektorin organisaatiot. Rekrytoimme vuosittain tuhansiin avainpaikkoihin asiakkaiden tarpeita vastaavan IT-ammattilaisen.

Blogi: Näin määrität sopivan tavan hankkia IT-osaamista

Blogi: 5 matalan kynnyksen ratkaisua osaajapulaan

Miksi valita IT-rekrytointiin Experis IT?

Experis IT on oikea valinta, kun haluat yhteistyöhön yrityksen, joka keskittyy puhtaasti IT-alan rekrytointeihin, resursointiin ja projektiratkaisuihin. Toimialaan erikoistunut tiimimme ymmärtää niin asiakkaan tarpeet kuin IT-talenttien markkinan sekä motivaatiotekijät.

Luomme arvoa asiakkaillemme seuraavin elementein:

  • Toimitusnopeus – tarjoamme IT-asiantuntijan parhaimmillaan vuorokaudessa

  • Kustannustehokkuus – vältyt ylilyönneiltä, koska meillä on selkeä näkemys, mitä tietty IT-osaaminen kustantaa

  • Laatu – meiltä et saa pöydällesi kymmentä konsulttiprofiilia kahlattavaksi, vaan kaikki ehdottamamme henkilöt ovat haastateltuja kyseiseen tehtävään

  • Kattavuus -  kykenemme tarjoamaan kaikki IT-roolit hankejohtajista järjestelmäasiantuntijoihin

  • Toimitussyvyys – hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta asiantuntijamme perehdytyksen kyseiseen tehtävään, on- ja off-boarding –vaiheet sekä osaamisen kehittämisen

  • Globaali ulottuvuus – kyvykkyys resursoida kansainvälisesti

Näiden arvoelementtien takaa löytyy

  • Kattava, yli 3 500 suomalaista IT-osaajaa käsittävä yhteistyöverkosto, jos haluttua osaamista ei löydy suoraan Experis IT:n omista asiantuntijoista

  • Globaali, yli 50 maata kattava oma organisaatio

  • Tehokas ja matala paikallinen toimitusorganisaatio, joka tuntee suomalaisen IT-osaajamarkkinan

Experiksen palveluvalikoima löytyy myös itewikin alustalta