Palvelumme


Experis auttaa organisaatioita löytämään johto- ja asiantuntijatason osaajia avainpaikoille. Meillä on laaja verkosto konsultteja eri markkinoilla. Yhdistämme paikallisen asiantuntemuksen ja henkilökohtaisen näkemyksen maailmanlaajuisiin resursseihin. Näin voimme antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman kiristyvässä kilpailussa parhaista kyvyistä. Kyvyistä, jotka erottavat sinut kilpailijoista.
Suurempi tarkkuus

Yritykset menestyvät, kun niiden vaatimukset ja talenttien osaaminen kohtaavat. Me pureudumme syvälle ymmärtääksemme organisaatiosi tarpeet. Valikoimme parhaat ammattilaiset, joiden taidot ja kokemus täsmäävät parhaiten organisaatiosi tekniseen osaamiseen ja yrityskulttuuriin.

Nopeammat tulokset

Experis on laaja verkosto konsultteja eri markkinoilla. Yhdistämme paikallisen asiantuntemuksen ja henkilökohtaisen näkemyksen maailmanlaajuisiin resursseihin. Näin voimme antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman kiristyvässä kilpailussa parhaista kyvyistä. Kyvyistä, jotka erottavat sinut kilpailijoista.

Kenelläkään muulla ei ole meidän kattavuuttamme tai yhtä perusteellista alan tuntemusta. Toimimme yli 50 maassa ja teemme yhteistyötä yli 80 % kanssa Fortune Global 500 -yrityksistä. Löydämme vuosittain kymmenille tuhansille ammattilaisille uuden työpaikan. Osaamme valita juuri oikeat ammattilaiset, joilla on sitä kompetenssia, jota tarvitset yrityksesi menestykseen.

Kiinnostaako sinua työelämän trendit ja muutokset? Tilaa uutiskirjeemme tästä!