Henkilöarvioinnit

Asiantuntija- ja johtotason tehtäviin rekrytoitaessa virherekrytoinnin riskit, niin taloudelliset kuin organisatoriset, kasvavat. Henkilöarviointi on kustannustehokas ja nopea tapa pienentää riskiä ja saada elintärkeää tietoa päätöksenteon tueksi. Ketterin arviointipalvelumme koostuu ennakkoon netissä täytettävistä itsearviointi- ja kykytehtävistä ja henkilökohtaisesta tapaamisesta arviointikonsulttimme kanssa. Tarvittaessa mukaan voidaan sisällyttää erilaisia käyttäytymistä tarkkailevia harjoituksia sekä työnäytteitä. Rakennamme palvelun tarvettanne vastaavaksi ja tuotamme tietoa vain haettavan tehtävän kannalta olennaisista asioista. Arviointikonsulttimme valitsee käytettävät metodiikat kanssanne.

Henkilöarvioinnin avulla päästään konkreettisemmin pureutumaan henkilön toimintatyyliin ja motivaatiotekijöihin. Nämä tekijät yhdessä henkilön substanssiosaamisen kanssa kertovat henkilön soveltuvuudesta haettavaan tehtävään. Perinteinen työhaastattelu keskittyy enemmän substanssin selvittämiseen, ja ilman arviointia toinen puoli soveltuvuudesta jää helposti todentamatta. Henkilöarvioinnin kautta saamme kartutettua tietoa henkilön luontaisista toimintamalleista, kuten päätöksentekomalleista, johtamistyylistä ja halukkuudesta tiimityöhön.

Lue blogi:Soveltuvuusarviointi – huuhaata vai aito apu rekrytointiin?

Henkilöarvioinnin itsearviointitehtävät ja tapaaminen arviointikonsultin kanssa antavat osallistujalle erinomaisen mahdollisuuden pysähtyä reflektoimaan omia toimintamallejaan ja motivaatiotekijöitään. Arviointikonsulttimme rakentaa arviointitapahtuman coachaavaksi tilaisuudeksi, joka lisää osallistujan itsetuntemusta ja tarjoaa eväitä omalle kehittymiselle.

Rakennamme arviointien aikataulut mahdollisimman joustaviksi ja käytämme markkinoiden ketterimpiä menetelmiä, jotta arviointitapahtumaan osallistuminen ei vie kohtuuttomasti osallistujan aikaa.

Teemme arviointeja paitsi osana rekrytointituotteitamme myös irrallisena palveluna. Ota yhteyttä arviointiyksikköömme niin kerromme lisää ja suunnittelemme tarpeeseesi sopivan palvelun.


Soveltuvuusarvioinnit

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Business Manager
Pekka Ruotsalainen
tel. +358 40 5850 147
pekka.ruotsalainen
@manpowergroup.fi