Rekrytointipalvelut


Johto- ja asiantuntijatason henkilön rekrytointi on tärkeä ja kauaskantoinen investointi. Onnistunut rekrytointi tuottaa positiivisia tuloksia nopeasti.


Rekrytointi aloitetaan asiakasorganisaation nykytilan ja tulevaisuuden tarpeiden määrittelyllä. Syvällinen analyysi varmistaa, että työyhteisö ja rekrytoitava henkilö sopivat toisilleen mahdollisimman hyvin ja että henkilön osaaminen vastaa asiakkaan odotuksia. Rekrytointikonsulteillamme on laajaa kokemusta ja näyttöä johto- ja asiantuntijatason resursoinnista mm. IT-alalla, teknisissä tehtävissä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä henkilöstöhallinnossa. Konsulttimme ymmärtävät asiakkaan toimintaympäristöä koskevat erityispiirteet. 

Koska tarpeet ja rekrytointilanteet ovat erilaisia, valitsemme asiakkaamme kanssa parhaiten sopivan rekrytoinnin toteutustavan rekrytointipalveluistamme. Palveluitamme ovat ilmoitusrekrytointi, yhdistelmähaku ja suorahaku. Valittua menetelmää täydennetään tarvittaessa sopivilla arviointipalveluilla ja urakonsultoinnilla.

Lataa modernin rekrytoijan tietopaketti!
Junior-tason rekrytoinneista voit lukea lisää manpower.fi -sivuilta
Lataa hyvän rekrytoinnin muistilista!