Rekrytointipalvelut

Johto- ja asiantuntijatason henkilön rekrytointi on tärkeä ja kauaskantoinen investointi. Onnistunut rekrytointi tuottaa positiivisia tuloksia nopeasti.
Opas onnistuneeseen rekrytointiin

Rekrytointi aloitetaan asiakasorganisaation nykytilan ja tulevaisuuden tarpeiden määrittelyllä. Syvällinen analyysi varmistaa, että työyhteisö ja rekrytoiva henkilö sopivat toisilleen mahdollisimman hyvin ja että henkilön osaaminen vastaa asiakkaan odotuksia. Rekrytointikonsulteillamme on laajaa kokemusta ja näyttöä johto- ja asiantuntijatason resursoinnista mm. IT-alalla, teknisissä tehtävissä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä henkilöstöhallinnoissa. Konsulttimme ymmärtävät asiakkaan toimintaympäristöä koskevat erityispiirteet.

Koska tarpeet ja rekrytointitilanteet ovat erilaisia, valitsemme asiakkaamme kanssa parhaiten sopivan rekrytoinnin toteutustavan rekrytointipalveluistamme. Palveluitamme ovat ilmoitusrekrytointi, yhdistelmähaku ja suorahaku. Valittua menetelmää täydennetään tarvittaessa sopivilla arviointipaveluilla ja urakonsultoinnilla.

Experis Finland

​Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä myyjään

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Henri Hänninen
Territory Sales Manager, Experis henri.hanninen@fi.experis.com
+358 40 1852 471

Henri Rämö
Territory Sales Manager, Experis henri.ramo@fi.experis.com
+358 40 640 3568

​Haluatko varata tapaamisen kanssani?

Varaa aika kalenteristani

​Haluatko varata tapaamisen kanssani?

Varaa aika kalenteristani

Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen kautta​