Luottamus suorahaussa

Suorahaku on äärimmäisen luottamuksellista. Luottamus perustuu läpinäkyvyyteen: siihen, että tiedät tarkkaan, missä mennään, mistä maksat ja mitä saat rahojesi vastineeksi.

Mikäli suorahaku on sinulle ajankohtaista, keskustelemme mielellämme tarkemmin tarpeistasi. 

Toteutamme niin ylimmän johdon suorahakuja kuin asiantuntijapositioidenkin suorahakutoimeksiantoja. Tunnemme tarkkaan ne toimialat, joihin konsulttimme ovat erikoistuneet, ja kerromme suoraan, pystymmekö auttamaan sinua oikean henkilön löytämisessä ja tuomaan sinulle aitoa lisäarvoa.   

Experiksen pääasialliset toimiala- ja osaamisfokukset ovat myynnin, markkinoinnin, viestinnän, taloushallinnon, HR:n, rahoituksen, juridiikan, IT:n sekä teknologian ja insinööritoimialojen saralla sekä johdon rekrytoinneissa ja suorahauissa kaikilla toimialoilla.  

Olemme osa ManpowerGroupia, johtavaa globaalia henkilöstöalan yritystä, joka on myös Suomessa yksi suurimmista rekrytointialan yrityksistä. Vankka toimiala- ja research-osaamisemme luo pohjan onnistuneille suorahakutoimeksiannoille – mikäli jokin profiili on Suomesta löydettävissä, me löydämme sen kyllä!