Vuokrajohtajapalvelut


Johtajien, päälliköiden ja asiantuntijoiden vuokraaminen on yleistynyt myös Suomessa. Yritykset ja organisaatiot elävät jatkuvassa muutoksessa, mikä edellyttää nopeita päätöksiä ja tehokasta toimeenpanoa.

Muutoksia, kehitysohjelmia, projekteja. Tuote- ja palvelulanseerauksia, uusien markkinoiden avaamista. Säästöohjelmia, toimintojen virtaviivaistamista, uudelleenorganisointia. Kannattavaan liiketoimintaan tähtääviä hankkeita tehdään monessa yrityksessä melkeinpä liukuhihnalta. Jokainen asiakokonaisuus vaatii asiantuntevaa suunnittelua ja tekemiseen tarvitaan erityisosaamista, jotta päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Usein omassa organisaatiossa ei ole riittävää kompetenssia tai kokemusta. Tai resursseja on niin rajallisesti, että niiden irrottaminen ydintoiminnoista olisi liian riskialtista liiketoiminnan sujumiselle. Eikä minkään yrityksen ole järkevää hankkia itselleen kompetenssia, jota tarvitaan vain tilapäisesti.

Kaikkea osaamista ei kannata omistaa

Taitavan asiantuntijan, aikaansaavan päällikön tai määrätietoisen johtajan voi hankkia Experis Vuokrajohtajapalvelun kautta juuri siksi ajaksi, kun tarve on olemassa. Vuokraamme oman osaamisalueensa spesialisteja mm. IT-hankkeisiin, HR- ja HRD-toimintoihin, taloushallintoon, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Kartoitamme organisaatiosi tilanteen ja tarpeen ja katsomme yhdessä, miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi tavoitetilan saavuttamisessa.