Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

069ba9b5

Experis Research Academy 2020

Oletko HR-uran alkuvaiheessa oleva henkilö? Tai oletko kenties aikeissa lisätä omaa Research-osaamistasi? Vai onko HR-ala sinulle melko vieras mutta mietit alan vaihtoa? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme henkilö osallistumaan tammikuussa alkavaan, täysin maksuttomaan, Research akatemia-koulutukseen. Akatemia järjestetään tällä kertaa sekä Helsingissä, Turussa että Tampereella.

Kouluttajina toimivat Experiksen Senior Researcherit Tapani Aittoniemi, Jani Laine ja Jari Auronen, joilla kaikilla on laaja aikaisempi rekrytointikokemus.

Akatemiassa opetetaan perusteita Researcher-työn hakutekniikoihin ja annetaan eritasoisia kotitehtäviä, joista jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen suullisen palautteen.

  • Seuraava akatemia alkaa tammikuussa 2020

  • Kurssitapaamisia on yhteensä kuusi

  • Tapaamiset toteutetaan noin 2-3 viikon välein

  • Tapaamiset ajoittuvat aina työajan jälkeen ja toteutetaan lähitapaamisina meidän omilla toimistoillamme Helsingissä, Turussa ja Tampereella

  • Mukaan mahtuu 3-4 osallistujaa/kaupunki

Akatemia antaa hyvät perusteet Researcherin työhön ja kurssin Case-esimerkkeinä tullaan käyttämään anonyymejä, jo päättyneitä, oikeita toimeksiantoja. Pääset näiden harjoitusten avulla hyvin sisälle Researcher-työn mielenkiintoiseen maailmaan ja moderneihin työskentelytapoihin. Saat myös jatkuvasti palautetta ja tukea omilta Researchereiltä mikä takaa parhaan mahdollisen kehityksen.

Osallistujat saavat kurssin päätyttyä todistuksen akatemian suorittamisesta. Akatemian aikana on myös mahdollisuus verkostoitua Experiksen kokeneiden suorahakukonsulttien kanssa ja pohtia omaa kiinnostusta Researcher-työhön.

Taustatutkimuksen merkitys suorahakujen parissa kasvaa koko ajan ja Experis-tiimissämme työskentelee tällä hetkellä jo kuusi kokoaikaista Researcheria erilaisissa rooleissa kattaen myös ylemmän johdon suorahaut.

Huom! Kyseessä ei ole Trainee-ohjelma.

​Voit lähettää hakemuksen suoraan 30.11. mennessä: Jani Laineelle / Tampere,Tapani Aittoniemelle / Helsinki tai Jari Auroselle / Turku.

Tervetuloa mukaan headhunterin mielenkiintoiseen maailmaan!

Videolla on 2019 akatemiaan osallistuneen kurssilaisen tervehdys tuleville osallistujille: