069ba9b5

Experis Research Bootcamp

Oletko HR-uran alkuvaiheessa oleva henkilö? Tai oletko kenties aikeissa lisätä omaa Research-osaamistasi? Vai onko HR-ala sinulle melko vieras mutta mietit alan vaihtoa? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme henkilö osallistumaan tammikuussa alkavaan, täysin maksuttomaan, Research Bootcamp -koulutukseen. Koulutus järjestetään tällä kertaa kokonaan etänä.

Kouluttajina toimivat Experiksen Senior Researcherit Tapani Aittoniemi ja Jari Auronen, joilla molemmilla on laaja aikaisempi rekrytointikokemus.

Bootcampissa opetetaan perusteita Researcher-työn hakutekniikoihin ja annetaan eritasoisia kotitehtäviä, joista jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen suullisen palautteen.

  • Seuraavan bootcampin 2022 ajankohta ei vielä ole tiedossa

  • Kurssitapaamisia on etänä yhteensä kuusi

  • Etätapaamiset toteutetaan noin 2-3 viikon välein ja kurssi päättyy kesän alkuun mennessä

  • Tapaamiset ajoittuvat aina työajan jälkeen

  • Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa/kurssi

Research Bootcamp antaa hyvät perusteet Researcherin työhön ja kurssin Case-esimerkkeinä tullaan käyttämään anonyymejä, jo päättyneitä, oikeita toimeksiantoja. Pääset näiden harjoitusten avulla hyvin sisälle Researcher-työn mielenkiintoiseen maailmaan ja moderneihin työskentelytapoihin. Saat myös jatkuvasti palautetta ja tukea omilta Researchereiltä mikä takaa parhaan mahdollisen kehityksen.

Osallistujat saavat kurssin päätyttyä todistuksen akatemian suorittamisesta. Bootcampin aikana on myös mahdollisuus verkostoitua Experiksen kokeneiden suorahakukonsulttien kanssa ja pohtia omaa kiinnostusta Researcher-työhön.

Taustatutkimuksen merkitys suorahakujen parissa kasvaa koko ajan ja Experis-tiimissämme työskentelee tällä hetkellä jo viisi kokoaikaista Researcheria erilaisissa rooleissa kattaen myös ylemmän johdon suorahaut.

Huom! Kyseessä ei ole Trainee-ohjelma.

​Yhteystideot: Tapani Aittoniemelle / Helsinki tai Jari Auroselle / Tampere.

Tervetuloa mukaan headhunterin mielenkiintoiseen maailmaan!

Videolla on aiempaan Bootcampiin osallistuneen kurssilaisen tervehdys tuleville osallistujille: