Default Image

Koodari, oletko etsimässä uusia haasteita?

Experis IT on asiantuntijaorganisaatio, joka toimittaa asiakkailleen IT-osaamista ketterästi monipuolisilla palvelumalleilla.
Palvelumme koostuvat IT-rekrytoinneista, resursoinnista sekä projektiratkaisuista. IT-osaamisen hankinnassa sekä toimituksessa hyödynnämme Experis IT:n omia asiantuntijoita, globaaleja sekä lokaaleja yhteistyö- ja alihankintaverkostoja, sekä ManpowerGroup –konsernin sisäisiä verkostoja.

Palvelujemme avulla asiakkaamme kykenevät vastaamaan joustavasti nopeasti muuttuviin IT-osaajatarpeisiin. Palvelumme kattavat asiantuntijaroolien resursoinnin ja rekrytoinnin kaikissa IT-rooleissa. Meiltä löydät yksittäisen devaajan tai taisteluparin IT-projektin tueksi, ja tarvittaessa kykenemme resursoimaan asiakkaan koko IT-hankkeen vaatimat asiantuntijat
myös globaalisti. Resursoinnissa olemme keskittyneet asiantuntijarooleihin kuten ohjelmistokehittäjiin ja -suunnittelijoihin, arkkitehteihin, IT-projektipäälliköihin sekä hankejohtajiin. IT-rekrytoinneissa skaalamme kattaa kaikki IT-asiantuntijaroolit sekä päällikkö- ja johtotason tehtävät.

Etsimme nyt uusia ohjelmistokehittäjiä työskentelemään asiakkaidemme syksyn projekteihin.

Experiksen konsulttina työskentelet vakituisena työntekijänä osana Experistä, ja toteutat ja suunnittelet huippuratkaisuja asiakkaillemme. Ennen uutta projektia käymme yksilöllisesti kanssasi läpi toiveitasi ja urasuunnitelmia, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön, toimialaan ja projekteihin.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti suuria ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilla, mutta myös pienempiä projekteja on mahdollisuus päästä toteuttamaan. Työskentelet tiiviisti asiakasyrityksen IT-tiimin kanssa, johon voi kuulua myös muita ulkoisia konsultteja.

Voit olla alan senior-tasoinen huippuammattilainen, mutta myös muutaman vuoden kokemus riittää meille. Tärkeintä on aito kiinnostus tekemiseen ja halu olla mukana kehittämässä maailman parhaimpia ratkaisuja.

Miksi sinun tulisi harkita työskentelyä Experiksen konsulttina?
 • Pääset työskentelemään monipuolisissa projekteissa ja asiakkuuksissa globaaleista suuryhtiöistä start-upeihin –
  Mahdollisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku

 • Yksilöllinen seuraavien projektien suunnittelu ja osaamisesi kehittäminen kumppaniverkostomme kautta projektinhallintaan, uusiin teknologioihin tai työskentelytapoihin liittyen

 • Palkitseva ansaintamalli, jossa mahdollisuus keskivertoa parempaan ansiotasoon

 • Pääset mukaan osaksi 300 konsultin yhteisöä, johon kuuluu ohjelmistokehittäjiä, projektipäälliköitä, SAP-asiantuntijoita, koordinaattoreita ja muita IT-alan asiantuntijoita

 • Räätälöidyt työsuhde-edut, jotka tukevat kehittymistäsi (koulutukset, tapahtumat, tai jotain muuta)

Monipuolinen kokemus ja kiinnostuksen kohteet ovat eduksi, mutta sinulla tulisi olla ainakin joitakin seuraavista osaamisalueista:

 •  Aiempaa työkokemusta ohjelmistosuunnittelijana

 • Sekä backend että frontend puolen osaamista (toinen alue voi olla vahvempi)

 • Nopea oppimiskyky uusiin teknologioihin ja metodeihin

 • Kokemusta erilaisista kielistä ja teknologioista (esim. JavaScript, Scala, Java, .NET tai Clojure)

 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tulevista projekteistamme ja Experiksellä työskentelystä ICT Research -konsultti Joni Ervastilta soittamalla tel. +358 40 525 5432 tai sähköpostilla joni.ervasti@fi.experis.com.

Kartoitetaan ensimmäisessä yhteydenotossa urasuunnitelmiasi ja tavoitteitasi ja luodaan sinun näköisesi urapolku.


Kokemuksia Experiksen konsulttina työskentelystä kertoo enemmän Teuvo Ruotsalainen, joka työskentelee teknisenä asiantuntijana sähkösiirtoyritys Carunalla:

“Konsulttityöntekijän ja suorassa työsuhteessa työskentelevän arkipäivät eivät juurikaan eroa toisistaan, jos asiaa
tarkastelee ulkoapäin. Uskoisin, että työni konsulttina näyttää ihan samalta kuin kenen tahansa sellaisenkin carunalaisen, joka työskentelee suorassa työsuhteessa”, Teuvo Ruotsalainen pohtii.

Ruotsalainen päätyi Experis IT:n konsultiksi, kun hän IT- ja tietoturvatehtävissä aiemmin työskennellessään huomasi tehtäviin sisältyvän entistä enemmän hallinnollista tekemistä. Hallinnollisten tehtävien hoitaminen oman työn rinnalla tuntui ylimääräiseltä kohinalta, joka häiritsi työntekoa turhan paljon.

“Konsulttina olen pystynyt vaikuttamaan itse siihen, minkälaisia työtehtäväni ovat. Monet hallinnolliset tehtävät, kuten laskujen hyväksyminen ja tarkastukset, ovat jääneet konsulttityösuhteen myötä pois. Tämä auttaa keskittymään niihin tehtäviin, joissa koen olevani omimmillani”, Ruotsalainen summaa.

Aiemmassa työssään suuressa, globaalissa IT-talossa Ruotsalainen koki ajoittain HR-osaston hyvin kaukaiseksi. Konsulttityösuhteessa työsuhdeasiat ovat hoituneet sujuvasti Experiksen vastuuhenkilöiden kanssa.

“Minua on helpottanut, kun työsopimusta ei ole tarvinnut neuvotella itse, vaan Experiksen vastuuhenkilöt ovat hoitaneet sen puolestani. Omat toiveeni on otettu aina hyvin huomioon, ja olemme räätälöineet yhteistyössä esimerkiksi omaan tilanteeseeni sopivan työaikakäytännön”, Ruotsalainen mainitsee.

“Teen usein pidempiä työpäiviä maanantaista keskiviikkoon, ja torstaisin saatan puolestaan lopettaa jo puolenpäivän tietämillä. Tämä helpottaa työn ja perhe-elämän yhdistämistä merkittävästi”, hän täsmentää.

Ruotsalainen kehuu oppineensa työsuhteensa aikana paljon uutta. Yhtenä tärkeimmistä opeista hän mainitsee kuitenkin muutoksen omassa asenteessaan:

“Asenteeni työn tekemiseen on muuttunut konsulttina työskentelemisen myötä, ja näen nykyään enemmän uusia mahdollisuuksia siinä, kuinka omaa urapolkua voi rakentaa”, hän summaa.