Ffdd8101

Ura konsulttina


Työskentely Experis-konsulttina tuo sinulle monia etuja ja mahdollisuuksia työelämässä.

Tuntuuko sinusta, että olet jumiutunut nykyiseen työhösi? Haluatko syventää tai laajentaa osaamistasi, jotta pääsisit urallasi eteenpäin? Koetko muutokset ja monipuolisen työn uutena mahdollisuutena? Haluatko jakaa asiantuntija- tai johtamisosaamistasi? 

Tarjoamme konsulteillemme eripituisia toimeksiantoja ja projekteja. Moni konsulteistamme on yhtä sitoutunut toimeksiantajaansa kuin Experikseen. Samalla konsulttimme säilyttävät vapauden tunteensa, ja voivat halutessaan tarttua uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin tai monipuolistaa osaamistaan uusilla toimialoilla. 

Konsulttina työskentely sopii sinulle, jos pidät haasteista ja uusien kulttuurien, ihmisten ja toimeksiantajien kohtaamisesta. Todennäköisesti vaihtelu ja työtehtävien monipuolisuus ovat sinulle tärkeitä. Haluat työn, jossa saat ilmaista itseäsi ja hyödyntää ideoitasi ja osaamistasi. Työn, joka kehittyy ja joka tarjoaa sinua kiinnostavia haasteita ja kasvun paikkoja.

Meillä on luonnollisesti tehtävään ja osaamisalueeseen liittyviä muodollisia vaatimuksia. Sinulla on kokemusta esimies- tai johtotehtävistä tai selkeää erityisosaamista omalla alallasi. Koulutuksesi ja työkokemuksesi soveltuvat osaamisalueeseen ja tarjottavaan tehtävään. Jos täytät nämä kriteerit, olet erittäin tervetullut hakemaan konsulttitiimiimme. Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin nähdäksesi, löytyykö niiden joukosta mielenkiintoisia haasteita juuri sinulle.

Ura konsulttina