experis.fi

Yrittäjä, liity Experis IT -verkostoon!

Etsitkö uusia kanavia liiketoimintasi kasvattamiseksi? Haluatko kehittää osaamistasi IT-alan aallonharjalla? Experis IT toimittaa resursointi- sekä projektiratkaisuja kansallisille sekä kansainvälisille asiakkaillemme. Toimintamme on vahvassa kasvussa, joten etsimme kumppaniverkostoomme lisää osaavia ammattilaisia.

Tarjoamme IT-konsulteille, freelancereille sekä IT-yrityksille eripituisia asiakastoimeksiantoja ja -projekteja. Tällä hetkellä asiakasyritystemme kehityshankkeissa oman osaamisensa likoon laittavat yli 300 Experis IT:n konsulttia mm. ohjelmistokehitys-, arkkitehtuuri-, palvelumuotoilu-, projektipäällikkö- ja sovellusasiantuntijan rooleissa. Olisitko sinä yksi heistä?

Täytä tästä osaamisprofiilisi ja liity Experis IT -verkostoon. >>

Olemme sinuun yhteydessä heti, kun osaamistasi vastaavia  toimeksiantoja on tarjolla.

Alihankkijanamme sinulla on mahdollisuus saada toimeksiantoja ja hyödyntää koko asiakasverkostoamme. Kauttamme pääset kiinni merkittäviin IT-hankkeisiin. Asiakkaamme koostuvat oman alansa edelläkävijöistä, joille digitalisaatio ja automaatio ovat kilpailukyvyn keskiössä. Tämä merkitsee uusia mahdollisuuksia verkostossa, jossa on tekemisen meininki ja jossa oman työn jälki näkyy. Viimeisimmät projektimme ovat liittyneet ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan tai IT-infrastruktuurin kehittämiseen ja projektien keskimääräiset kestot ovat noin 3-12 kuukautta. Toimimme globaaleiden yrityksien, mutta myös kansallisten toimijoiden kanssa, joten liittymällä verkostoomme saat tiedon monipuolisista projektimahdollisuuksista.

​Heräsikö sinulla kysyttävää projekteistamme tai haluat kertoa lisää osaamisestasi? Voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen projects@fi.experis.com otsikolla "Uusi alihankkijakumppani". Vastaamme sinulle asiaasi liittyen mahdollisimman pian!

Kumppanuus Experis IT:n kanssa on ollut tuloksekasta yhteistyön alusta, vuodesta 2014 alkaen. Toiminnan tehokkuus sekä proaktiivisuus ovat olleet avaintekijöitä tässä kumppanuudessa.
Sakari Sanaksenaho, CEO, Sparta Consulting Oy
Olen käytännössä ulkoistanut myyntini Experis IT:lle, joka on tuonut minulle työrauhan ja mahdollisuuden keskittyä omaan rooliini haastavissa IT-hankkeissa. Experikseltä löytyy todella mielenkiintoisia projekteja!
Olli, Enterprise Architect
Olemme tehneet Experiksen kanssa yhteistyötä jo vuosia ja olemme olleet tyytyväisiä. Yhteistyötämme voisi kuvailla sanoilla energinen ja pirteä, ja työnteko yhdessä on ollut hauskaa. Toimeksiannot ovat olleet hyviä ”matcheja” joissa kysyntä ja tarve ovat kohdanneet.
Antti Niittyviita, toimitusjohtaja, Prove Expertise Oy