08b0930a

Oletko valmis vuokrajohtajaksi?


Kun sinulla on monipuolinen työkokemus, ylivertaista kompetenssia omalla osaamisalueellasi ja selkeitä näyttöjä saavutuksista, seuraava urasiirtosi voi olla vuokrajohtajana, -esimiehenä tai -asiantuntijana. Kiinnostavia näytön paikkoja eturivin yrityksissä tarjoutuu esimerkiksi taloushallinnon, IT:n ja henkilöstöhallinnon kehittämishankkeiden parissa.

Experis Vuokrajohtajapalvelut tarjoaa yrityksille oman alansa huippuosaajia viemään läpi bisneskriittisiä hankkeita nopeassa aikataulussa. Pääpaino on tehokkaassa ja tuloksellisessa implementoinnissa, mikä vaatii valitulta henkilöltä aikaisempaa kokemusta projektien onnistuneesta johtamisesta ja toteuttamisesta sekä syvällistä oman erikoistumisalueensa osaamista, teoriassa ja käytännössä.

Sopisinko minä vuokrajohtajaksi?

Olet ansioitunut omalla osaamisalueellasi ja pystyt osoittamaan merkittäviä, mitattavia saavutuksia työurasi aikana. Olet yrittäjähenkinen ja valmis sitoutumaan määräaikaisiin tehtäviin ja nautit uusista haasteista. Näet metsän puilta: tuot ulkopuolista, neutraalia näkemystä organisaatioiden nykytilanteeseen ja pystyt kirkastamaan päämäärän ja tavoitteet ja taitavasti kuljettamaan organisaation asetettuihin tavoitteisiin. Jos kuvaus tuntuu istuvan sinuun, tapaamme sinut mielellään henkilökohtaisesti.